zorgbalans participatiemarkt haarlem

Over Zorgbalans

Zorgbalans is een grote ouderenzorgorganisatie en een van de grootste werkgevers in de regio Kennemerland en Zuid-Holland Noord. Wij ondersteunen mensen met een zorgbehoefte om zo lang mogelijk op een eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven. Met 3.000 professionele medewerkers en 900 vrijwilligers bieden wij tijdelijke en langdurige verzorging, verpleging, huishoudelijke ondersteuning, behandeling, revalidatie en begeleiding bij dementie. Dat doen we bij mensen thuis, in onze ontmoetings- en woonzorgcentra. Van Castricum, Heemskerk, IJmuiden, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort tot in Hillegom. Wij gaan uit van de vragen, wensen en mogelijkheden van onze cliënten, veelal ouderen en chronisch zieken. Daarbij is er specifieke zorg voor gezinnen, partners en mantelzorgers. Wij organiseren de zorg en ondersteuning zoveel mogelijk in de buurt en vanuit een klein team. Samen met de partner, familie, mantelzorgers en vrijwilligers zoeken we naar de beste zorg en ondersteuning in iedere situatie.

In het filmpje is een van de onderdelen van Zorgbalans in kaart gebracht namelijk een ontmoetingscentrum. Zorgbalans beschikt inmiddels over 9 ontmoetingscentra in de regio van Hillegom tot Velsen-Zuid.

Ontmoetingscentrum Europastroom van Zorgbalans gevestigd in Wijkcentrum de Wereld
Het Ontmoetingscentrum is bedoeld voor (kwetsbare) ouderen waaronder mensen met een haperend brein. Ook hun familie en mantelzorgers zijn van harte welkom. De focus en nadruk ligt op dat wat nog mogelijk is en niet op wat geweest is. Ons motto is niets moet alles mag. We proberen zo veel mogelijk samen te werken met andere partijen in het wijkcentrum en gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Hierbij kunt u denken aan een optreden van een koor of een gezellig spelmiddag tijdens de dag van de ouderen. In onze gezellige ruimte doen we van alles met elkaar. Denk aan bewegen, wandelen, eten, koken, muziek maken en luisteren, schilderen, koffiedrinken, zingen of gewoon een fijn gesprek en een kopje koffie. Iedereen is welkom, er is geen leeftijdsgrens.

We zijn open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Om deel te nemen aan onze ontmoetingsgroep is voor inwoners van Haarlem geen indicatie nodig.

Contactgegevens

Website: www.werkenbijzorgbalans.nl
Telefoon: 06-52775394 (Programmacoördinator Sabine van Haastrecht-Pompe) | 023-8918918 (Zorgbalans Zorgcentrale)

Contactformulier

Enthousiast geworden over Zorgbalans en meteen contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met Zorgbalans