welzijn bloemendaal

 

Over Welzijn Bloemendaal

Samen met de inwoners, op basis van hun eigen kracht, wil Welzijn Bloemendaal een optimaal welzijn realiseren. Ieders wensen en behoeften staan daarbij centraal.

Voor jong en oud
Kinderen en jongeren kunnen hun talenten ontwikkelen en krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten via de activiteiten van het jongerenwerk. Volwassenen en senioren kunnen ondersteuning krijgen om beperkingen in het dagelijks functioneren op te heffen. Ze blijven hierdoor meedoen in de samenleving.

Door een handicap of door leeftijd kan de mobiliteit verminderen en kunnen contacten wegvallen. Juist dan is het fijn om een goed advies te krijgen van onze ouderenadviseurs. Bovendien is er nog ons Wmo-loket. Hier krijgt u hulp met aanvragen van voorzieningen die bijdragen aan het oplossen van uw problemen!

Activiteiten: sportief, boeiend en creatief
Ook kunt u bij ons terecht voor een gevarieerd programma met educatieve, culturele en sportieve activiteiten en voor vervoer van en naar huis. Heeft u hulp in uw huis of tuin nodig, word dan abonnee van WonenPlus!

Onze medewerkers hebben veel kennis in huis en een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners. Samen met een groot aantal vrijwilligers kunnen wij u op heel veel manieren van dienst zijn!

Contactgegevens

Website: www.welzijnbloemendaal.nl
Telefoon: 023-52503-66

Contactformulier

Enthousiast geworden over Welzijn Bloemendaal en meteen contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met Welzijn Bloemendaal