voorzet participatiemarkt haarlem

Over Voorzet

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van normaal- of hoogbegaafde cliënten met een autismespectrumstoornis. Dit doen wij vanuit één organisatie met 4 verschillende afdelingen; Voorzet Arbeid, Voorzet Begeleiding, Voorzet Behandeling en Stichting Voorzet Vakantie en Vrije tijd. Dit maakt ons tot een multidisciplinair team met korte lijnen waar vanuit dezelfde visie wordt gewerkt, wat duidelijkheid biedt aan onze cliënten.

Voorzet Arbeid heeft ruim 25 jaar ervaring met het zoeken en behouden van duurzaam passende werkplekken voor onze kandidaten. Dit doen we met een enthousiast team van begeleiders variërend van arbeidsdeskundigen en maatschappelijk werkers tot psychologen en onderwijzers.

Onze werkzoekenden hebben meestal een WAJONG-, Ziektewet-, WIA- of Participatiewetuitkering. Ook begeleiden wij op verzoek van werkgevers werkzoekenden in Spoor 1-, Spoor 2- of Outplacementtrajecten.

In de loop der jaren heeft Voorzet Arbeid een eigen werkwijze ontwikkeld. Hierbij gaan we uit van de bestaande wetenschappelijke theorieën over mensen met een autismespectrumstoornis en onze eigen praktijkervaring. De werkwijze kenmerkt zich door een intensieve en praktische benadering. Een cliënt krijgt een vaste begeleider, die de cliënt goed leert kennen en die verantwoordelijk is voor het traject van begin tot eind. Ook de begeleiding op de werkplek van de cliënt en de werkgever wordt door deze persoon gedaan.

Contactgegevens

Website: www.voorzet.nl
Telefoon: 023-7510520

Contactformulier

Enthousiast geworden over Voorzet en meteen contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met Voorzet