Pasmatch logo participatiemarkt haarlem

Over Pasmatch Personeelsdiensten

Ben je al een tijdje op zoek naar werk, maar je wordt steeds afgewezen?
Of
Wil je graag weer aan de slag, maar vind je solliciteren lastig…

Pasmatch kan je helpen!
Via je klantmanager van de gemeente word je bij ons aangemeld voor een traject naar werk. Daarna nodigen we je uit voor een gesprek om je beter te leren kennen. Zo kunnen wij een goede inschatting maken welk traject voor jou het meest passend is.

Soms is het genoeg om je te helpen bij het maken van een CV en het schrijven van een goede sollicitatiebrief. Je kunt deelnemen aan onze sollicitatietraining en wekelijks naar ons vacaturecentrum komen. We zoeken samen met jou naar een passende baan, kunnen je voorstellen bij werkgevers en als je dat prettig vindt oefenen we het sollicitatiegesprek met je.

Heb je voor een baan een certificaat nodig dat je nog niet hebt, bijvoorbeeld een taxipas, een heftruckdiploma, of VCA? Dan regelen wij voor je dat je dat kunt halen.

Het kan ook zijn dat je eerst nog wat arbeidsritme wilt opdoen of moeite hebt met bijvoorbeeld afspraken nakomen of initiatief nemen op de werkvloer. Wij zoeken dan samen met jou naar een geschikte stageplaats waar je ervaring kunt opdoen en je werknemersvaardigheden verder kunt ontwikkelen. Of misschien ben je wel iemand die nog nooit gewerkt heeft en niet precies weet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Met ons praktijkassessment helpen we je verder.

Tot slot: ook als werken voor jou lastig is omdat je een medisch, psychisch of sociaal probleem hebt, kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een beschutte werkplek of bemiddeling naar een garantiebaan.

Contactgegevens

Website: www.pasmatch.nl
Telefoon: 023-5434820

Contactformulier

Enthousiast geworden over Pasmatch Personeelsdiensten en meteen contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met Pasmatch Personeelsdiensten