nova college participatiemarkt haarlem

Over het Nova College

Met ongeveer 1.200 medewerkers verzorgen we dagelijks onderwijs aan ruim 12.500 studenten vanaf 16 jaar. Het Nova College biedt ruim 130 beroepsopleidingen verdeeld over de richtingen Autotechniek, Bouw, CIOS Haarlem Hoofddorp, Dans en Theater, Entree, Handel en Commercie, Hotelschool, ICT, Lab, Logistiek, Marketing en Media, MyTec, Orde en Veiligheid, Reizen en Vrije tijd, Scheepvaart, Techniek, Uiterlijke Verzorging, Welzijn, Zakelijk en Zorg. Daarnaast heeft het Nova College opleidingen en cursussen voor volwassenen. Dit aanbod loopt uiteen van basiseducatie en Nederlands voor anderstaligen tot en met vmbo-t, havo en vwo in het vavo.

nova-college-participatiemarkt-haarlem

Het Nova College verhoogt de participatie met lessen op maat

Het Nova College biedt via Educatie lessen aan om de participatie van de bewoners van Haarlem en omstreken te kunnen verhogen. Geïnteresseerden anderstaligen of mensen met een taalachterstand kunnen zich opgeven voor lessen Nederlands als tweede taal bij Educatie. We bieden Nederlands als tweede taal lessen aan van 0-B2 niveau in de ochtend en in de avond. Daarnaast kun je bij ons terecht voor rekenen, schakeltrajecten, NT1 groep, ISK groepen en ook hebben we een groep “Zelfredzaamheid”. In deze groepen krijgen studenten met een lage leerbaarheid de kans om hun zelfredzaamheid te verhogen.

Voor meer informatie klik hier voor de informatiegids en klik hier voor de flyer educatie.

Heb je toch nog vragen over onze opleidingen, dan kun je terecht bij Maaike Janssen (Voorlichter, docent, mentor en intaker bij Educatie Haarlem), via het invulformulier onderaan de pagina.

Contactgegevens

Website: www.novacollege.nl
Telefoon: 023-5302010

Contactformulier

Enthousiast geworden over het Nova College en meteen contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met Nova College