Over Haarlem Effect

Haarlem Effect is de brede welzijnsorganisatie waar iedereen ertoe doet. Met elkaar zorgen we ervoor dat inwoners van Haarlem en omgeving de kans krijgen om mee te doen aan de samenleving. Van jong tot oud, van zelfredzaam tot kwetsbaar.

Zo bouwen we samen aan sterke wijken en buurten. We werken nauw samen met andere organisaties, bedrijven en burgerinitiatieven, zodat buurtbewoners zich veilig en op hun gemak voelen. We bieden uitdagend vrijwilligerswerk, vrijetijds- en dagbesteding, en inspirerende plekken om anderen te kunnen ontmoeten. Op maat, kijken we waar wensen en behoeften van buurtbewoners kunnen aansluiten bij wat er al in de buurt is.

In opdracht van de gemeente Haarlem voeren we dit werk uit op verschillende plekken in de wijken: in wijkcentra, peuterspeelzalen, speeltuinen, jongerencentra en buurttuinen maar ook in de wijk en op locaties van de samenwerkingspartners, zoals scholen en zorgcentra. Haarlem Effect is ook samenwerkingspartner in veel Haarlemse projecten. Een voorbeeld van een samenwerkingsproject (met andere organisaties) wat tussen haakjes staat mag weg in Haarlem is Digitaal Sterk.

Contactgegevens

Website: www.haarlemeffect.nl
Telefoon: 023-5322547

Contactformulier

Enthousiast geworden over Haarlem Effect en meteen contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met Haarlem Effect