logo buuv haarlem participatiemarkt haarlem

Over BUUV Haarlem

BUUV biedt bewoners een platform om met elkaar in contact te komen. Via BUUV kun je andere bewoners ontmoeten, samen iets ondernemen, nieuwe dingen leren of elkaar helpen met van alles. Dit kan van alles zijn: koken, gezelschap, boodschappen doen, begeleiding naar de dokter, een klus in huis of tuin. Aan BUUV zijn geen kosten verbonden, alleen soms een onkostenvergoeding voor materiaal of reiskosten bij vervoer.

Iedereen heeft wel eens een vraag en ook iets te bieden.
Bij BUUV is het niet “voor wat hoort wat”. Vraag je iets en helpt iemand je? Dan hoef je niet voor dezelfde persoon iets terug te doen. Lukt een aanbod plaatsen nu even niet, ook geen probleem. Je hoeft echt niet altijd klaar te staan. Je kunt ook af en toe een handje helpen; gewoon wanneer het jou uitkomt. Iedereen heeft wel eens een vraag en ook iets te bieden. Bij BUUV is iedereen gelijk, het maakt dus niet uit wie je bent of wat je doet. Wil je iets aanbieden maar weet je nog niet wat of ken je niet alle mogelijkheden? Neem dan contact op met BUUV, dan kijken we samen wat het beste bij jou past!

BUUV brengt mensen bij elkaar.
Dat doen we digitaal maar ook in de wijk met sociaal makelaars en vrijwilligers. Iedereen die het zelf kan regelen, regelt het zelf. Lukt het even niet? Dan kunnen medewerkers van het BUUV team helpen. Denk aan het helpen met plaatsen van vraag en aanbod. Samen kijken naar de juiste match. BUUV neemt het niet over maar ondersteunt. Je neemt zelf het initiatief. De medewerkers van BUUV zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen aan BUUV, ook als je niet digitaal bent.

Wat doet een sociaal makelaar?
BUUV Haarlem heeft vijf sociaal makelaars die werken in de vijf stadsdelen en op het kantoor van BUUV. De makelaars kennen de buurt en hebben een groot netwerk.
Is de vraag te groot voor BUUV, wil je jouw talent omzetten in een vast aanbod of heb je een geweldig idee maar weet je niet hoe je het moet organiseren? BUUV makelaars denken graag met je mee zodat je altijd op het juiste adres uitkomt.

De sociaal makelaars werken vanuit vertrouwen, ondersteunen je als het nodig is en helpen je met je persoonlijke ontwikkeling. Dat gaat altijd op maat en past dus precies bij wat jij wilt en nodig hebt.

Contactgegevens

Website: www.haarlem.buuv.nu
Telefoon: 023-5517845

Contactformulier

Enthousiast geworden over BUUV Haarlem en meteen contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met BUUV Haarlem